Agáta Hanychová: Fanoušci jsou zaskočeni! Kvůli příteli úplně změnila vzhled!

Agáta Prachařová 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

16. září 2020 17:44 | Aktualizováno: 17. září 2020 19:41

Rozvod s Jakubem Prachařem není jediná velká změna v životě Agáty Hanychové! Modelka a moderátorka kvůli svému příteli Tomášovi dramaticky změnila svou vizáž a fanoušci jsou zaskočeni!

Agáta Hanychová se po velmi dlouhé době vrací ke svému přirozenému vzhledu. Znamená to, že se po stupně vzdává všech „umělých“ přikrášlení. Teď přišly na řadu její vlasy. „Po letech...asi tak 17… bože, já jsem stará… jsem sundala vlasy. Aneb když posloucháš svýho kluka," směje se Agáta, která se světu ukázala s krátkými světlými vlasy.

„Já to miluju...poslední fotka s vlasama. Teda bez vlasů. Skoro bloncka,“ píše na instagramu Agáta, která se pochlubila hned několika snímky se svou novou image.

Fanoušci jsou z jejího návratu k přirozenosti poněkud rozpačití. Někteří její rozhodnutí chválí. „Konečně kluk, co má v hlavě srovnáno a ví, že přirozenost je nejvíce,“ pochvaluje si jedna z diskutujících na instagramu. „Jakože tleskám tvýmu klukovi!!!! Vypadáš úžasně, fakt,“ přidala se další. Další jí například píší, že díky tomu výrazně omládla.

Podpůrné vzkazy Agátu velmi potěšily. „Holky, děkuju za všechny zprávy. Taky mě ty vlasy baví...zatím,“ přiznala moderátorka

Našli se ale i tací, kterým se Agáta líbila víc, když měla umělé vlasy a výraznější make-up. „Máte na hlavě pár chlupů, takže rozhodně lepší vypadají Vaše vlasy prodloužené. Vždycky, když máte nového chlapa, tak se mu snažíte přizpůsobit,“ rýpnula si jedna z Agátiných followerek.

„Za mě ta změna ne. Hlavně ta světlá jí moc nesedí, samozřejmě každého věc co má na hlavě..v tmavé byla aspoň rajda,“ vzkázala modelce další nespokojená fanynka. „Nene, to není ono, takové tuctové,“ dočetla se také Agáta na svém instagramu.

Témata: Agáta Hanychová