Monika Absolonová riskuje: Slova odborné kapacity jí dávají naději!

Monika Absolonová 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. září 2020 13:11

Odkládají se prosincové koncerty na počest Karla Gotta, někteří umělci ale prokazují i v této těžké době velkou odvahu. Monika Absolonová se rozhodla zariskovat. Jak to bude s jejím vystoupením?

Umělci prožívají nelehké časy, mnozí z nich raději v obavách z rozsahu koronavirové epidemie s předstihem odkládají svá vystoupení na neurčito. Monika Absolonová dlouho zvažovala možnosti, pak se ale rozhodla jít proti proudu.

Zatímco fanouškům ukazovala nový účes, prozradila jim i něco o svém nadcházejícím programu. „Tak takhle vypadám po ránu po ostříhání, ale určitě tak nebudu vypadat v prosinci v Lucerně, nebojte,“ uvedla.

„Po dohodě s panem producentem Michalem Hrubým a po sponzorské pomoci pana Ivana Kaufmana jsme se rozhodli i v této zvláštní době risknout to, že nás třeba stopnou vládní nařízení, nebo že se třeba budete bát přijít, protože se ze všech stran na nás všechny valí zprávy o šíření nákazy,“ pokračovala zpěvačka.

Absolonová i vzhledem k dostupným informacím věří, že to dopadne. „Četla jsem, že paní Rážová potvrdila, že se zatím nepotvrdilo, že by se koncerty či divadla stala ohniskem nákazy,“ dodala.

Témata: Monika Absolonová