Karel Gott (†80) posmrtně zneužit podvodníky: Ivana musela zasáhnout!

Karel Gott 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. září 2020 8:42

Za několik dní to bude rok, co nás navždy opustil legendární Karel Gott, o jehož odkaz se pečlivě stará vdova Ivana. Té neuniklo, že se na sociální síti stal její zesnulý manžel terčem podvodníků.

Ivaně Gottové na fanoušcích záleží, i když rozhodnutím o odložení dvou prosincových koncertů na příští rok nejspíš některé z nich rozlítila. Učinila ho však, protože zdraví je na prvním místě. Tím ale její komunikace s příznivci v uplynulých hodinách neskončila.

Vdova je totiž musela upozornit na falešný účet na sociální síti. „Milí příznivci, tento profil nemá s odkazem Karla Gotta nic společného! Nikde se, prosíme, neregistrujte, je to podvod. Děkujeme,“ vzkázala lidem.

Podvodníci, kteří za zmíněným profilem stojí, slibují odměnu těm, kdo začnou stránku sledovat a sdílet příspěvky z ní. „Náhodně vybereme 20 vítězů, každý získá peněžní odměnu ve výši 1000 EUR,“ uvedli.

Někteří fanoušci zesnulého Slavíka připomínají, že Gott není jediný, kdo se stal terčem podobného podvodu. Konkrétně zmiňovali třeba jeho kolegy z hudební branže Michala Davida a Lucii Bílou.

Témata: Karel Gott Ivana Gottová