Patricie Pagáčová přiznala: Tohle by jí doma neprošlo!

Patricie Pagáčová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

15. září 2020 15:35

Patricie Pagáčová nedávno překvapila slovy o rozvodu, doma je ale všechno v naprostém pořádku. Možná by tomu ale tak nebylo, kdyby herečka udělala jednu konkrétní věc. Co by jí určitě neprošlo?

Patricie Pagáčová je velkou milovnicí psů, bohužel se nemůže naklonovat a postarat se o všechny čtyřnohé miláčky. Pravdou přitom je, že jich spousta končí v útulcích, kde poté marně čekají na páníčka.

Pejskům bez domova se proto rozhodla pomáhat jinak, a to prostřednictvím charitativního kalendáře, který dělá již několik let. Sama ale přiznává, že někdy přemýšlí o rozšíření smečky. Jenže pak si jednu věc uvědomí.

Jen někdejší hvězda seriálové Ulice má dva psy, jenže bydlí na stejné adrese s dalšími členy rodiny, kteří mají čtyřnohé miláčky také. Sympatická herečka tak už žádného dalšího domácího mazlíčka adoptovat nehodlá.

„Už to nejde. My máme doma ještě dva psy, k těm našim dvěma, protože bydlíme s mamkou a sestrou v jednom baráku, takže na zahradě jsou dohromady 4 psi a myslím, že by mě zabili, kdybych přitáhla pátýho,“ přiznala webu super.cz.

Témata: Patricie Solaříková