Hana Zagorová ruší koncerty: Je to likvidační, stýská si!

Hana Zagorová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

15. září 2020 11:31 | Aktualizováno: 16. září 2020 11:30

Hana Zagorová se nakazila novým koronavirem, dokonce skončila na nemocničním lůžku. I když už by jí mělo být lépe, je již jasné, že některé koncerty se konat nebudou. Zpěvačku to samozřejmě mrzí.

Hana Zagorová se naneštěstí zařadila mezi celebrity, které se nakazily novým koronavirem. Zatímco její manžel Štefan Margita zůstal v domácí izolaci, ona musela být hospitalizována v nemocnici, do které se navíc po propuštění musela znovu vrátit.

Nejspíš i proto v pondělí fanouškům oznámila, že s nadcházejícími vystoupeními nemají počítat. „S ohledem na situaci jsou následující koncerty v měsíci září 2020 přeloženy na jaro 2021,“ píše se na facebooku s tím, že náhradní termíny budou upřesněny.

Zpěvačka žádá příznivce, aby lístky nevracely, ale ponechaly si je do náhradního termínu. „Z každého vráceného lístku si účtuje prodejní síť cca 10 % z ceny, a to zaplatí pořadatel. V součtu koncertů by to mohlo během podzimu dělat kolem 500 tisíc korun, což je pro pořadatele likvidační,“ apeluje na lidi Zagorová.

Devítinásobnou Slavici, alespoň co se koncertů týče, potěšila jedna zpráva. Lístky na koncert v pražské Lucerně jdou na dračku.

Témata: Hana Zagorová