Agáta Prachařová překvapila: Pochlubila se fotkou Prachaře!

Jakub a Agáta Prachařovi 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

15. září 2020 10:50

Manželství Prachařových se definitivně rozpadlo již v minulém roce, rozvodové řízení je ale poměrně zdlouhavé. I proto by fanoušci nejspíš nečekali, že se na profilu Agáty objeví fotka Jakuba. A stalo se...

Leckdo by si mohl myslet, že Agáta Prachařová životní kapitolu s Jakubem Prachařem už hodila za hlavu, ale z jednoho konkrétního důvodu to jednoduše udělat nemůže. Slavný pár má totiž společně malou dceru.

Mia právě v těchto dnech oslavila třetí narozeniny a její maminka v souvislosti s tím zaskočila všechny své fanoušky. Na svém instagramovém profilu sdílela hned několik fotografií dcery s komentářem: „Nic není víc.“

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Agata Hanychova (@agatahanychova), Zář 13, 2020 v 11:04 PDT

Mezi snímky přitom nechyběl ani Prachař, kterého kamera zachycuje ve chvíli, kdy drží tehdy novorozenou dcerku v náručí. Modelka a moderátorka se tedy snaží dát najevo, že alespoň jako rodina fungují i nadále.

Jinak ale není žádným tajemstvím, že jejich manželství nezvratně směřuje k rozvodu. Prachařová před časem tvrdila, že je potřeba vyřešit už jen jisté formality, pak už by k němu mělo opravdu dojít.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař