Markéta Konvičková PORODILA! Dceři dala překrásné jméno!

Markéta Konvičková porodila! 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

15. září 2020 9:25

Na dnešní den Markéta Konvičková nikdy nezapomene. Dnes ráno totiž fanouškům na sociální síti oznámila, že se stala maminkou. Dceři dali se snoubencem překrásné jméno.

V úterý ráno přišla od Markéty Konvičkové velice šťastná zpráva. Sympatická zpěvačka se v uplynulých hodinách stala poprvé maminkou. Na svět přišla dcera, která dostala krásné jméno Amálie.

„Poklad v náručí. Vítej sluníčko. Už teď má naše dcera svoji hlavu, prostě už chtěla být s náma. Nejkrásnější moment tě spatřit a přitulit si tě k sobě!“ napsala novopečená maminka k fotografii z porodnice, na které je i hrdý otec, její partner Renda.

Někdejší účastnice SuperStar samozřejmě nezapomněla poděkovat zdravotnickému personálu. „Moc děkujeme celému týmu ve Fakultní nemocnici Ostrava, hned bych šla rodit znovu. Byli naprosto boží!“ dodala zpěvačka.

Konvičková pochopitelně ihned obdržela velkou spoustu gratulací. Není se čemu divit. Jen pár měsíců před oznámením těhotenství se totiž potýkala s úplně jinými, nepříjemnými starostmi. Řešila totiž vážné zdravotní potíže.

Témata: Markéta Konvičková