Jaromír Jágr se zase ukázal s krásnou Dominikou! Přímo v centru Prahy!

Jaromír Jágr s přáteli v centru Prahy. 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. září 2020 16:06

Jaromír Jágr si v poslední době poměrně hodně střeží své soukromí, proto spoustu lidí překvapilo, když se i s novou partnerkou objevil přímo v centru Prahy, kde byli všem na očích.

Nějaký čas už uběhl od chvíle, co byl Jaromír Jágr poprvé viděn se svou současnou partnerkou Dominikou Branišovou ve Špindlerově Mlýně. Od té doby se jí pochlubil snad jen jednou jedinkrát na sociální síti.

Teď mu ale udělal čáru přes rozpočet jeden z kamarádů, s nimiž legendární hokejista před několika dny vyrazil na dobře známá místa v samém centru hlavního města. Konkrétně to byl Petr Větrovský, lidé pak na fotkách jistě poznali také Olgu Lounovou.

Z dostupných informací vyplývá, že právě kvůli Větrovskému k výletu této zajímavé party do Prahy došlo. „Krásný překvapení. Díky,“ napsal dojatý promotér na svém instagramovém profilu.

Jágr a spol. se dle snímků plavili lodí po Vltavě, také si zapózovali u Lennonovy zdi. Na plavidle dokonce došlo na soukromý koncert Olgy Lounové. Muselo zkrátka jít o opravdu nezapomenutelný zážitek.

Témata: Jaromír Jágr Petr Větrovský Olga Lounová