Jiří Menzel (†82): PRAVDA o jeho pohřbu vyšla najevo!

Jiří Menzel 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. září 2020 15:15 | Aktualizováno: 14. září 2020 19:56

Tento týden dostanou obyčejní lidé možnost se naposledy rozloučit s režisérem Jiřím Menzelem, někteří lidé tomu však nerozumí. Vdova Olga má tedy do pátku co vysvětlovat.

O uplynulém víkendu jsme se dozvěděli, že nakonec proběhne poslední rozloučení se zesnulým režisérem Jiřím Menzelem (†82), a to tento pátek v pražském Rudolfinu. Vdova se přesto ze strany některých fanoušků potkává s nepochopením.

Olga Menzelová si na to postěžovala, protože jí lidé bombardují nepříjemnými vzkazy. „Přijde mi, že lidé neumí číst a myslí si, že neplním Jirkovo poslední přání. Jasně píšu, že si Jirka nepřál pohřeb,“ vysvětlila webu expres.cz.

Zmíněnému serveru prozradila, že pohřeb oscarového filmaře již proběhl. Nyní se chystá veřejné poslední rozloučení, kterého se chce pochopitelně zúčastnit, možná i se starší dcerou Aničkou. Všichni lidé jsou samozřejmě srdečně zváni.

„Tohle je rozloučení, aby lidé měli možnost si to v sobě ukončit. Není to proti jeho vůli. Nebudou tam ostatky ani rakev. To, co jsem slíbila, to splním,“ dodala Menzelová.

Témata: Jiří Menzel Olga Menzelová