Vítěz StarDance se oženil! Taneční partnerka tomu přihlížela!

Dominik Vodička s manželkou Eliškou. 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. září 2020 13:50

Úřadujícími vítězi StarDance jsou a ještě více než rok budou Dominik Vodička a Veronika Khek Kubařová. První jmenovaný se o uplynulém víkendu oženil. Taneční partnerka z televizní soutěže u toho nemohla chybět.

Loni touhle dobou měl jiné starosti a věnoval se úplně jiné ženě. Tanečník Dominik Vodička se na podzim 2019 účastnil jubilejní desáté řady StarDance. Taneční soutěž celebrit nakonec v páru s Veronikou Khek Kubařovou vyhrál.

Důvod k radosti však má v těchto zářijových dnech i letos. Jak totiž dokazují fotografie na jeho instagramovém profilu, o uplynulém víkendu, konkrétně v sobotu se oženil. Za ženu si vzal partnerku Elišku.

Na svatebním obřadu pochopitelně nechyběla ani taneční partnerka z televizní show. „Dvakrát ano si řekli Vodičkovi. Známe se lehounce přes rok a tolik už jsme toho spolu prožili. A tohle byl zase tak krásný den,“ dojímala se Khek Kubařová na sociální síti.

Z fotografie, kterou členka souboru Dejvického divadla sdílela, vyplývá, že na svatbu byly pozvány i další účastnice loňské řady StarDance. Ta se na obrazovky vrátí v příštím roce.

Témata: Dominik Vodička