Monika Absolonová promluvila: Strach z koronaviru?!

Absolonová, Monika

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

14. září 2020 11:48

Zpěvačka Monika Absolonová (43) se navzdory koronavirové situaci rozhodla nevzdat své práce a pro své příznivce plánuje koncerty. Poukazuje na to, že kulturní akce nejsou podle odborníků ohniskem nákazy!

Monika Absolonová se pochlubila novým účesem. Po ránu ovšem byla poněkud rozčepýřená. „Tak takhle vypadám po ránu po ostřiháním´,“ směje se zpěvačka nad svou fotografií, kterou zveřejnila na instagramu.

Fanoušky ale uklidňuje, že na živých koncertech, která plánuje na příští měsíce, už bude víc upravená! „Ale takhle určitě nebudu vypadat 18.12. 2020 v Lucerně, nebojte!“ slibuje Monika, která ani kvůli současné covidové situaci zatím neplánuje rušit podzimní vystoupení.

„Po dohodě s panem producentem Michalem Hrubým a po sponzorské pomoci pana Ivana Kaufmana jsme se rozhodli i v teto zvláštní době risknout to, že nás třeba stopnou vládní nařízení a nebo, že se třeba budete bát přijít, protože se ze všech stran na nás všechny valí zprávy o šíření nákazy...“ popisuje zpěvačka.

Přesto ale zůstává ohledně koncertů zatím optimistická. „I když jsem četla, že paní Rážová potvrdila, že se zatím nepotvrdilo, že by se koncerty či divadla stala ohniskem nákazy,“ uvádí Absolonová s odkazem na slova hlavní hygieničky České republiky Jarmily Rážové.

Témata: Monika Absolonová Covid-19 (koronavirus SARS-CoV-2) Koronavirus