Alice Bendová ukázala své tělo: Nejsem nejhubenější!

Alice Bendová 14

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

14. září 2020 10:44

Herečka Alice Bendová (46) se může pochlubit tělem, které by jí mohly závidět ženy o polovinu mladší. I přesto ale říká, že rozhodně není hubená, její fotky ukazují něco úplně jiného!

Alice Bendová je i v 46 letech kost! Svou postavu se nestydí ukázat třeba v plavkách u bazénu – a to i přesto, že sama o sobě říká, že rozhodně není dokonalá. „Tak přátelé, jako teda nejhubenější nejsem, ale co, že jo? Jím zdravě, normálně spím, nepiju alkohol (ani to vínečko), nekouřím, pořád se hýbu a žiju normálně. Jsem šťastná z blbostí, raduju se z kravin, miluju a jsem milována,“ vysvětluje na instagramu herečka.

Přesto občas nějaké to kilo musí dolů. „A vždycky, když mě čeká nějaká větší práce, tak zhubnu. A pak to zase přiberu,“ popisuje, jaké úskalí sebou nese práce před kamerou. A jak se jí daří rychle zhubnout?

„Lítám kolem mých milovaných dětí (strašně ráda), vždycky nadávám, že už nám začal ten školní kolotoč a tréninky (teď už dohromady sedm týdně), ale jsem za to šťastná a doufám, že to tak zůstane i přes podzim a zimu,“ říká Alice, která má s bývalým manželem, hokejistou Václavem Bendou, dvě děti – syna Václava a dceru Alici.

Děti ale nejsou to jediné, co jí dává pravidelně zabrat. „Lítám kolem baráku, slepic, pejsků a samozřejmě práce, ale je to tak hezky vyvážený,že mám na všechno celkem čas. Tak ať nám to vydrží a buďme zdrávi a šťastni,“ vzkazuje svým fanouškům herečka.

Témata: Alice Bendová