Lucie Bílá přiznala: Vůbec netušila, co v synovi dříme!

Lucie Bílá a její syn 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. září 2020 11:00 | Aktualizováno: 15. září 2020 14:37

Lucie Bílá nezahálí ani v době, kterou je nucena trávit doma v karanténě. Fanouškům se pochlubila novým videoklipem, na kterém se podílel její syn Filip. Maminku naprosto překvapil.

Lucie Bílá je jistě ráda, že se i z karantény mohla fanouškům přihlásit s nějakou tou dobrou zprávou. Příznivce sice nedávno zklamala vynuceným odložením některých akcí, teď si to u nich ale trochu vyžehlila.

Pochlubila se totiž novým videoklipem, ke kterému má velice osobní vztah. Natočila jej totiž za pomoci jedné z nejbližších osob. „Co víc si můžu jako máma přát… Jednou za mnou přišel můj syn, že by mi rád natočil klip,“ svěřila se na instagramu.

Slavice tak měla poprvé možnost spolupracovat se svým jediným synem Filipem a rozhodně toho nelituje. „Řekla jsem jen: ‚Tak si hraj.‘ Vůbec jsem přitom netušila, jak úžasnou práci odvede,“ napsala zpěvačka.

„Díky jeho štábu, nápadu a obrovskému entuziasmu, vám mohu převést klip ‚Hořká jako rtuť‘, na který jsem hned ze dvou důvodů pyšný: 1. Je na mou oblíbenou píseň. 2. Je od mého milovaného syna Filipa,“ dodala Bílá.

Témata: Lucie Bílá