Jiří Menzel zůstává v nemocnici! Nové informace!

Jiří Menzel

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

26. února 2018 14:17

Jiří Menzel zůstává poté, co koncem loňského roku zkolaboval a musel být převezen do nemocnice, kde byl udržován v umělém spánku, stále v péči lékařů. Jak se mu nyní daří?

Menzel byl po kolapsu převezen do nemocnice, kde ho lékaři dlouhou dobu udržovali v umělém spánku. Manželka Olga pouze zveřejnila fotku z nemocnice a poté prozradila, že režiséra skolil meningokok, kterého zřejmě chytil v letadle.

Jeho léčba proto začala užíváním silných antibiotik, k nemoci se ale přidal zánět středouší a lékaři neměli jinou možnost než vzít hvězdného režiséra na sál.

Jak se mu daří nyní? Podle Olgy není vyhráno, v tuto chvíli se ale snaží rehabilitovat a boj o život po třech měsících ustal. Přesto je stále v péči lékařů. "Ale už probíhají rehabilitace a rekonvalescence a já věřím, že to nejhorší je už za námi,“ prozradila Manzelová na  TV Nova.

V pátek se prý dokonce díval na olympiádu, protože má rád sport. "A potom jsou na prvním místě naše děvčata, které ho motivují. Také má radost, že byl velmi dobře přijatý jeho film Tlumočník," dodala.

Témata: Jiří Menzel Olga Menzelová