Helena Vondráčková se chystá do důchodu? Nečekaná slova!

Helena Vondráčková 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. září 2020 16:10

Také Helena Vondráčková musela na jaře na vystupování před lidmi na nějaký čas zapomenout, teď je ale hodlá potěšit novou deskou. Plánuje pak odchod do důchodu?

Helena Vondráčková v červnu oslavila 73. narozeniny, v jejím případě tedy platí, že už by si několik let mohla v klidu užívat penzi. Ona to ale rozhodně nedělá, naopak jí v těchto dnech vychází nové album.

Desek už natočila několik desítek, skoro by si člověk řekl, že to není možné. „Tahle deska je v pořadí čtyřicátáčtvrtá a myslím, že se mají fanoušci na co těšit,“ prohlásila v pořadu Blízká setkání na vlnách Českého rozhlasu.

„Děkuju Pánubohu, že jsem se dožila toho, že pracuju a že mi po všechny ty roky vydrželi moji fanoušci. To je na tom úžasné. Zkrátka, dokud mi to bude zpívat, tak se do důchodu nechystám,“ ujistila příznivce legendární zpěvačka.

I když by jí možná leckdo takové chování odpustil, Vondráčková se dle svých slov jako hvězda nechová. „Hvězdné manýry jsou zbytečné, myslím, že je to plýtvání slov a času. Když se mi něco nezdá, tak to řeknu. Jsem upřímná, ale nejsem trapič,“ dodala.

Témata: Helena Vondráčková