Jakub Prachař s tajemnou brunetkou? Agáta už ví, co je zač!

Jakub Prachař 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. září 2020 13:31

Jakub Prachař se v těchto dnech ukázal na veřejnosti nejprve s Dianou Mórovou a následně s tajemnou brunetkou. Celé se to ale brzy vysvětlilo. Agáta Prachařová prozradila, o koho se jedná.

Jak vás stars24.cz informoval, Jakub Prachař se na Slovensku objevil na galavečeru po boku Diany Mórové, se kterou se seznámil během natáčení show Česko Slovensko má talent. Opět toho byly plné noviny.

Dlouho ale ve společnosti slovenské herečky nebyl. Naopak se objevil ve Zlíně, kde má povinnosti v rámci tamního dětského filmového festivalu, na který vyrazil i s dcerou Miou. I tentokrát mu však dělá společnost žena.

Sympatický herec a moderátor byl totiž viděn s pohlednou brunetkou. Jenže se ukázalo, že rozhodně nejde o novou přítelkyni. „Je to naše chůva, přítelkyně Ondry Pavelky,“ řekla webu super.cz Agáta Prachařová.

Modelka a moderátorka se s Prachařem ještě nerozvedla, stále je dle posledních informací třeba dotáhnout některé formality. Sama už má ale nového partnera, s nímž byla v uplynulých dnech na španělské Mallorce.

Témata: Jakub Prachař