Lucie Borhyová: Místo natáčení Ordinace musela na pohotovost!

Lucie Borhyová v Ordinaci 11

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

11. září 2020 10:49 | Aktualizováno: 11. září 2020 18:38

Lucie Borhyová se sice už dlouhé roky věnuje moderování, čas od času si ale také zkouší, jaké je to být herečka. Objevila se například v seriálech Comeback nebo Ulice či v druhém Dědictví. Teď se objeví i v Ordinaci v růžové zahradě. Natáčení se ovšem neobešlo bez komplikací!

Lucie Borhyová a Rey Koranteng jsou nejdéle sloužícími moderátory Televizních novin na stanici Nova. Moderátorka si ale čas od času „odběhne“ a před kamerou si vyzkouší i jinou práci. Už za pár dní se předvede jako herečka v novém dílu Ordinace v růžové zahradě.

Lucie se zde objeví jako „náhradní“ manželka Martina Zounara alias Boba Švarce. Jejího partnera si zahraje zpěvák Jan Kopečný. Díl se bude točit kolem sázky, kvůli které se Bobo a jeho Heluš přihlásí do pořadu Rodinná výměna.

Moderátorka Televizních novin si svůj part užila, přesto lituje jedné věci. „Opět hraju sebe, jako tomu bylo zatím ve všech předešlých filmech. Už bych si přála hrát i někoho jiného, ale opět jsem to já,“ uvedla Borhyová podle deníku Aha!

A i když je před kamerou jako doma, přiznává, že tohle natáčení pro ni bylo náročné. „Když jsem dostala scénář, trochu jsem se lekla. Měla jsem obavu, že se texty nezvládnu naučit. Když moderuju, jsem zvyklá improvizovat, což v případě dramatické role nejde,“ vysvětluje Lucie.

Vše vyřešila tak, že se prostě svůj text učila se slovo od slova. „Naštěstí mi bylo dovoleno si texty trochu uzpůsobit podle svého,“ pochvaluje si Lucie. Přesto natáčení nešlo úplně hladce.

Moderátorce se udělalo tak špatně, že kvůli ní museli posunout jeden natáčení den. „Pár dnů předtím mě skolila nepříjemná chřipka, se kterou jsem párkrát musela i na pohotovost. Točila jsem pak hned po nemoci, cítila jsem se sklesle, ale kamera a všichni lidé mi okamžitě vlili krev do žil,“ vysvětluje Borhyová.

Témata: Lucie Borhyová Seriál Ordinace v růžové zahradě 2