Dominika Gottová bude ve filmu o tátovi chybět! Tady je vysvětlení!

Karel Gott s dcerami 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. září 2020 9:25

Zhruba za měsíc bude mít premiéru film o Karlu Gottovi, včera vyšel nový trailer. A také oficiální prohlášení tvůrců týkající se neúčasti jedné důležité osoby. Proč bude na záběrech úplně chybět Dominika Gottová?

Jak vás stars24.cz informoval, ve čtvrtek byl zveřejněn trailer očekávaného filmu Karel o zesnulém Karlu Gottovi (†80). Spolu s ním vyšlo na webu zpěváka oficiální vyjádření k neúčasti jeho nejstarší dcery Dominiky ve snímku. Příběh začíná v listopadu 2019.

Tehdy napsala režisérka Olga Špátová e-mail Dominice, ve kterém jí poděkovala za natočení scén se všemi dcerami o pár měsíců dříve. „S natáčením byla Dominika dopředu obeznámená a souhlasila s ním,“ píše se v textu s tím, že filmařka popsala natočené scény, které chce použít, a žádala o souhlas s jejím účinkováním ve filmu. Gottová na mail neodpověděla.

Špátová proto požádala nejstarší dceru Mistra v únoru o osobní schůzku. „ Když se sešly, režisérka pustila Dominice konkrétní sestříhané záběry, které chtěla použít ve filmu a o kterých Olga Špátová psala ve zmíněném e-mailu,“ popisují tvůrci.

„Dominika při této osobní schůzce záběry zhlédla, vyslovila nesouhlas s jejich zveřejněním a odmítla tudíž ve filmu figurovat. Toto její rozhodnutí samozřejmě musela Olga Špátová respektovat,“ dodává se v závěru prohlášení.

Témata: Dominika Gottová Karel Gott