Hana Zagorová musela zpátky do nemocnice: Ta mrcha…

Hana Zagorová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. září 2020 8:48

Moc dlouho doma nepobyla... Hana Zagorová je podle nejnovějších informací, které sama sdílela s fanoušky, opět v nemocnici. Zpěvačka to oznámila před několika hodinami na sociální síti.

Když vás stars24.cz včera informoval o propuštění Hany Zagorové z nemocnice, kde byla hospitalizována kvůli nákaze koronavirem, rozhodně se nejednalo o mylnou informaci. Pravdou však je, že po pár hodinách vyšlo najevo, že se musí do nemocnice vrátit.

Ostravská rodačka to oznámila na facebooku, kde nejprve poděkovala za přání k narozeninám a podpůrné vzkazy. „ Dnes mě přivezli na chvíli domů, krása! Ale musím se do nemocnice ještě vrátit. Ta mrcha mi rozhodila krvinky, tak snad se umoudří. Cítím se ale líp,“ ujistila své příznivce.

Slavná zpěvačka připomněla také dva srpnové koncerty, kde na ní podle jejích slov „tu mrchu někdo plivnul“. „Jsem ráda, že jsem nikoho, ani z kapely, ani z mých blízkých, nenakazila,“ ulevila si.

„Kromě Štefana, který tady doma úspěšně bojuje s horečkami. Doufám, že už to skončí, že se brzy uslyšíme a uvidíme,“ dodala Zagorová, která je vděčná za to, jak jdou na dračku lístky na její koncert v Lucerně.

Témata: Hana Zagorová