Lucie Šafářová: Nečekaná slova o domácím teroru!

Lucie Šafářová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. září 2020 13:33 | Aktualizováno: 12. září 2020 22:16

Lucie Šafářová je nadále na mateřské dovolené s dcerou Leontýnkou, kterou má s hokejovým útočníkem Tomášem Plekancem. Tenistka ale nyní přiznala, že se doma dějí zajímavé věci.

Lucie Šafářová je momentálně oporou svému partnerovi Tomáši Plekancovi, který byl nucen ukončit angažmá v brněnské Kometě kvůli nemocné mamince. Rodinné záležitosti zkrátka musí mít před sportem přednost.

Sportovní pár navíc pečuje o dceru Leotýnku, která se jim narodila před loňskými Vánocemi, a tak už začíná vnímat, co se kolem ní děje. Někdejší grandslamová finalistka přiznala, že si již třeba „hraje“ se psem.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Lucie Safarova (@lucie.safarova), Zář 3, 2020 v 4:28 PDT

V souvislosti s tím tenistka dokonce promluvila o teroru. „To je dvojka! Leontýnka začíná Rockyho trochu terorizovat, ale on to zatím nese statečně,“ svěřila se fanouškům na instagramu, kde také zveřejnila fotografii.

Po rodinné poradě došlo také k jednomu zásadnímu rozhodnutí. Jak vás stars24.cz informoval, Plekanec opět nazuje brusle a bude hrát za mateřské Kladno, odkud bude být k mamince přece jen blíž než z Brna.

Témata: Lucie Šafářová