Marta Kubišová: Radikální změna vzhledu!

Marta Kubišová, Iva Janžurová a Eva Holubová 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. září 2020 11:31 | Aktualizováno: 11. září 2020 21:56

Marta Kubišová se na stará kolena rozhodla pro radikální změnu vzhledu, ke které jí tak trochu dotlačilo dění kolem nás. Někteří lidé teď prý legendární zpěvačku nepoznávají.

V době koronavirové pandemie spousta z nás měnila své zvyky. S jistým odstupem času se k tomu přiznala i Marta Kubišová, která si přestala barvit vlasy a ukázala šediny. „Má obvodní lékařka mě v těch vlasech a roušce nepoznala,“ řekla webu ahaonline.cz.

Leckdo by si řekl, že pro slavnou zpěvačku to představuje velký problém, jenže interpretka Modlitby pro Martu popravdě přiznává, že je to úplně jinak. „Nechci, aby mě lidi poznávali,“ svěřila se.

„Téměř do padesáti let jsem se vůbec nebarvila. Po revoluci chtěli, abych se vrátila ke zpívání a hučeli do mě, abych se starala o vlasy a vypadala jako dřív,“ prozradila popová hvězda, jak to bylo v minulosti.

Ke změně vizáže ji dotlačila situace na jaře. „Přišel koronavirus a kadeřnictví byla dlouho zavřená. Navíc beru nějaké léky a začaly mi padat vlasy, tak je teď šetřím,“ dodala Kubišová.

Témata: Marta Kubišová