Karel Gott (†80): Jedinečné záběry! Takhle se postavil nemoci!

Karel Gott 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. září 2020 10:50

Ve čtvrtek se díky vdově Ivaně objevily další jedinečné záběry Karla Gotta z připravovaného filmu. Na nich je vidět, jak se legendární zpěvák postavil nemoci, která ho nakonec připravila o život.

Po zprávě, která fanoušky před pár dny spíš zklamala, že se odkládá vydání dlouho očekávané autobiografie, mohla Ivana Gottová příznivce svého zesnulého manžela opět potěšit. Dnes se něco objevilo na facebooku.

Vdova na profilu Karla Gotta (†80) zveřejnila upoutávku na chystaný dokument. „Milí příznivci, jsem nesmírně ráda, že vám můžeme představit oficiální trailer k filmu Karel. Věřím, že na vás dokáže alespoň částečně přenést obrovskou otevřenost a lásku, se kterou film vznikal,“ uvedla.

Jednou ze scén je návštěva v nemocnici, kde zpěváka informovali o diagnóze akutní leukémie. „Hlavně až se otevřou dveře, nefňukám,“ říká Gott před vstupem. „Zdá se, že pacienti, kteří dostávají třeba tenhle lék, tak mají lepší kvalitu života,“ říká mu poté ošetřující lékař, za což Mistr poděkuje.

Film dorazí do kin po celé republice za tři měsíce, konkrétně 15. října, tedy krátce po prvním výročí Gottovy smrti. Snímek natočila režisérka Olga Malířová Špátová.

Témata: Karel Gott Ivana Gottová