Znovu zadaná Agáta Prachařová: První slova o rozchodu?!

Agáta Prachařová s novým partnerem. 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. září 2020 12:59

Agáta Prachařová sice před časem tvrdila, že si dá od chlapů pokoj, nakonec to ale zase dala s jedním dohromady. Je jen otázkou času, kdy dojde k rozchodu? Dvojnásobná maminka už o něm píše.

Agáta Prachařová svěřila děti Kryšpína a Miu do péče jejich tatínků a vyrazila si na pozdně letní dovolenou na španělskou Mallorcu. Společnost jí tam dělá její nový partner, kterým je filmový producent Tomáš.

Tomu pozornost evidentně nevadí, protože se na instagramovém profilu dvojnásobné maminky objevilo hned několik společných fotek páru. „Ze sekce sama na pláži a spící pán,“ okomentovala modelka a moderátorka jednu z nich.

„Proč vždycky, když jsem šťastná, tak žeru? Máte to taky tak? Rozchody mi sluší víc, ale teď ho nechci. Od středy začne tvrdý režim. Snad. Jdu si dát zmrzku. Teď ještě můžu,“ svěřila se také příznivcům Prachařová.

Oficiálně je přitom Agáta stále vdanou paní, ačkoliv její manželství se fakticky rozpadlo již v loňském roce. Podle jejích nedávných slov by se mělo podařit rozvod co nevidět formálně dotáhnout do konce.

Témata: Agáta Hanychová