Charlotte Gottová se ozvala: Fanouškům táty ukázala cestu!

Karel Gott a jeho dcera Charlotte 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. září 2020 14:49 | Aktualizováno: 8. září 2020 20:57

Nejen vdova Ivana, ale také Charlotte Gottová prolomila v posledních dnech hradbu mlčení. Nezletilou dceru slavného zpěváka totiž zasáhlo, že došlo ke zmrazení tatínkova profilu na sociální síti.

Kolem osoby Karla Gotta (†80) bylo během minulého týdne, tedy krátce před prvním výročím jeho úmrtí, poměrně rušno. Vdova oznámila odklad vydání připravované autobiografie i jednu nepříjemnou věc týkající se sociálních sítí.

Neznámý člověk se vydával za člena rodiny Gottových a nahlásil Instagramu, že legendární zpěvák je již po smrti. Správci této platformy pak v souladu s jejími pravidly účet navždy „zmrazili“, a tak bylo nutné založit nový.

Gottovi nejbližší se tam v uplynulých dnech snažili fanoušky přesměrovat. Podle webu stanice CNN Prima News se zapojila i jeho dcera Charlotte. „Všechny odkazy mého tatínka najdete na novém instagramovém profilu,“ uvedla.

Právě ona má nakročeno k tomu, aby se vydala ve šlépějích tatínka. Pár měsíců před jeho skonem vyšel jejich společný duet Srdce nehasnou, který měl u fanoušků nevídaný úspěch.

Témata: Charlotte Gottová