Prachař a Mórová opět spolu: Intimní doteky a společné fotky!

Diana Mórová a Jakub Prachař 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. září 2020 13:27 | Aktualizováno: 8. září 2020 18:35

Údajná aféra Jakuba Prachaře a Diany Mórové plnila stránky médií již před mnoha měsíci, v těchto dnech se oba znovu potkali, a to před objektivy fotoaparátů. Přesto se herci neudrželi a došlo na intimnosti.

Je to už nějaký čas, co to údajně zajiskřilo mezi Jakubem Prachařem a Dianou Mórovou, kteří se setkali v porotě talentové show Česko Slovensko má talent. První jmenovaný má od té doby za sebou jeden neúspěšný vztah, navíc stále ještě formálně dotahuje rozvod s manželkou.

Z toho tak nějak vyplývá, že je herec a moderátor opět nezadaný, a tak se podle toho také může chovat na veřejnosti. Podle slovenských médií si tak s Mórovou na víkendovém galavečeru OTO opět dávaly najevo sympatie.

Tamní server cas.sk píše, že ve Slovenském národním divadle došlo dokonce na vzájemné doteky. Oba herci byli ve výborné náladě a společně zapózovali přítomným fotografům. Přátelství jim evidentně vydrželo.

„Diana zářila a všem bylo jasné, že během večera je sexy bohyní. Prachař si ji obhlížel a společně se bavili,“ prozradil jeden z hostů akce zmíněnému webu.

Témata: Jakub Prachař Diana Mórová