Tomáš Klus: Radikální proměna? Tohle si vyslechl od své dcery!

Tomáš Klus 3

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

7. září 2020 10:22

Zpěvák Tomáš Klus (34) se přes noc změnil k nepoznání. Důvodem je vážná nemoc jeho dobrého přítele a kolegy. A i když za jeho oholenou hlavou stojí dobré úmysly, Klusova dcera z toho není příliš nadšená!

Jak vás již server stars24.cz informoval, zpěvák Tomáš Klus radikálně změnil vzhled. Kvůli vážným zdravotním problémům jeho kolegy z kapely Jirky Kučerovského (42), kterému byla diagnostikována rakovina, si Tomáš oholil hlavu!

Sám zpěvák si na změnu rychle zvykl, dokonce z ní má tak trochu legraci. „Vypadám jako mé děti v mládí. Ale nevadí mi to, shledávám účes nadmíru praktickým, kdy po ránu žádný zápasení s kadeřemi, ani volby zda ta, či ona poloha patky.. Navíc vám spousta věcí, které jste dřív považovali za nudné, vyvolá úsměv. Například šampón, hřeben, či gumička,“ baví své fanoušky Klus.

O něco hůř ale jeho nový účes přijala jeho mladší dcera. „ Jediný problém nastal teď cestou do školky, kdy mi Jenůfka řekla, že to teda mám moc hezký, ale ať už se zase učešu normálně. Do odpoledne mám co dělat,“ posteskl si Klus. „I těm smajlíkům jsem nějak víc podobný. Krásný den všem, ať už máte na hlavě nic, či cokoli, smějte se a nakažte tím okolí,“ vzkazuje svým fanouškům.

Přestože se „plešatý“ Klus na fotkách směje, neprožívá právě lehké dny. Jiří Kučerovský patří nejen k jeho nejbližším kolegům, ale také přátelům. Vystupují spolu už více než 10 let. Podporu Jirkovi vyjádřili i další kolegové z branže.

„Držíme palce a myslíme!“ vzkázala na instagramu zpěvačka Ewa Farná, která před lety s Klusem randila a tak Jiřího dobře zná. Palce nemocnému hudebníkovi drží také třeba Iva Pazderková, Jitka Schneiderová nebo tanečník Marek Dědík.

Témata: Tomáš Klus Ewa Farna