Michaela Kuklová o nemoci: Tohle mě srazí na kolena, bála se!

Michaela Kuklová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. září 2020 18:53

Michaela Kuklová se už několik měsíců srovnává s tím, že má rakovinu prsu. Známá herečka nyní přiznala, o kterém aspektu choroby se domnívala, že ji srazí na kolena.

Michaela Kuklová před několika měsíci fanouškům oznámila, že se u ní po mnoha vyšetřeních potvrdilo onemocnění rakovinou prsu. „To, co mi způsobila hormonální léčba, je výzva,“ říká nyní.

„Ženy mi psaly, jak přibraly patnáct dvacet kilo, mnohdy i víc. A sakra, říkala jsem si, to mě srazí na kolena, jsem na sebe zvyklá v této podobě. Nechci přibrat. A tak jsem se rozhodla, že se tomu nepoddám,“ svěřila se v rozhovoru pro deník Právo.

Herečka je toho názoru, že jedla vždy rozumně, jenže to nevěděla, co ji čeká. „Po první injekci Zoladexu se mi zavodnilo břicho, tak jsem jídlo omezila ještě víc,“ prozradila s tím, že se snaží stravovat zdravě.

„Mám porce jako pro prvňáčky, piju každý den ovocné šťávy, mixy z pomerančů, jablek a řepy, a tak se mi podařilo i při hormonální léčbě zhubnout asi tři kila. Je to však znát, protože jsem docela malinká. A taky jsem začala cvičit,“ dodala Kuklová.

Témata: Michaela Kuklová