Hana Zagorová slaví narozeniny: Margita posílá dojemný vzkaz do nemocnice!

Štefan Margita 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. září 2020 13:28

Narozeninový den si Hana Zagorová jistě představovala jinak, kvůli nákaze koronavirem ho však prožívá v nemocnici. Její manžel Štefan Margita jí tam poslal dojemný vzkaz, který je k vidění na sociálních sítích.

Na letošní 74. narozeniny, které slaví právě dnes, Hana Zagorová jen tak nezapomene. Onemocněla totiž covidem-19 a kvůli komplikacím dokonce skončila v nemocnici. Přání od nejbližšího člověka k ní ale jistě dorazilo.

Štefan Margita, toho času v domácí izolaci, jej zveřejnil na sociální síti. „Zlatíčko moje, všechno nejlepší k tvým narozeninám. Já vím, že jsou letos smutné. Dárek, který jsme dostali, není ideální. Koronavirus není dárek, je to za trest,“ spustil po úvodním zpěvu Happy Birthday.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Štefan Margita (@stefanmargita_official), Zář 6, 2020 v 12:13 PDT

„I tak tobě přeju, ať jsi zdravá, ať se brzo z nemocnice vrátíš, protože v tom bytě tady je strašně smutno bez tebe. Takže ve chvíli, kdy vstoupíš zpátky do bytu, otevřeme šampaňské a doufám, že krásně oslavíme tvé narozeniny,“ nechal se slyšet operní pěvec.

Margita na závěr dojal fanoušky následujícími slovy. „Strašně se na tebe těším a nezapomeň na jednu důležitou věc. Že tě miluji,“ dodal.

Témata: štefan margita Hana Zagorová