Hana Zagorová: První zprávy z nemocnice od Margity!

Hana Zagorová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. září 2020 8:50 | Aktualizováno: 5. září 2020 22:00

Štefan Margita byl v posledních dnech strachy bez sebe, jelikož jeho manželka Hana Zagorová skončila kvůli nákaze novým koronavirem v nemocnici. Operní pěvec prozradil, jak na tom zpěvačka momentálně je.

V pátek večer se naneštěstí potvrdily spekulace, že za neúčastí Hany Zagorové a jejího manžela Štefana Margity ve středeční epizodě Show Jana Krause stojí onemocnění covidem-19.

Zatímco operní pěvec má lehký průběh obávané nemoci, jeho slavná životní partnerka skončila v nemocnici s vysokými teplotami. „Nepřeju nikomu, aby zažil to, co teď Hanka během posledních deseti dnů,“ řekl Margita televizi Prima.

„Vrátila se po dvou koncertech, dva dny na to jí stoupla horečka téměř na čtyřicet! Samozřejmě testy prokázaly, že je nakažená covidem a kvůli těm horečkám, které ani po týdnu neklesaly, musela být Hanka hospitalizovaná,“ popsal rodák z Košic.

Fanoušky ale na závěr trochu uklidnil, z jeho slov totiž vyplynulo, že je snad všechno na dobré cestě. „Věřím, že brzy bude doma – snad už příští týden,“ dodal Margita.

Témata: Hana Zagorová štefan margita