Leoš Mareš v šoku: „Zmrazili“ Gotta, napsala mu vdova Ivana!

Karel Gott a Leoš Mareš 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. září 2020 20:02 | Aktualizováno: 5. září 2020 18:10

I Leoše Mareše jistě šokovalo, co se stalo s instagramovým profilem zpěváka Karla Gotta, se kterým ho pojilo přátelství navzdory tomu, že je dělilo několik desítek let. Jak oblíbený moderátor reagoval?

Jak vás stars24.cz včera informoval, vdova Ivana Gottová musela vyřešit jednu velkou nepříjemnost. Zatím neznámá osoba se vydávala za „rodinného příslušníka“ a nahlásila správcům sociální sítě Instagram, že Karel Gott (†80) zemřel a jeho účet by tedy měl být zmrazen.

To se také k nelibosti nejbližších nakonec stalo. Manželka legendárního zpěváka tak musela založit profil nový, kam se v těchto dnech snaží přilákat fanoušky svého zesnulého muže. Pomáhají s tím i další celebrity.

Na zmíněné sociální síti tak třeba Leoš Mareš sdílel odkaz na nový účet a zároveň obsah zprávy, kterou od Ivany Gottové obdržel.

„Děkujeme, že nás sleduješ! Chtěla jsem Karlův instagram používat k zachování jeho odkazu. Někdo se postaral o to, aby ho zmrazili… Mrzí mě to. Tak alespoň takto, přes náš nový instagram agentury. Děkuji. A měj se fajn, Leoši!“ napsala mu.

Témata: Leoš Mareš Karel Gott Ivana Gottová