Mahulena Bočanová varuje lidi: Málem jsem to nepřežila!

Mahulena Bočanová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. září 2020 13:29 | Aktualizováno: 6. září 2020 17:07

Mahuleně Bočanové se šeredně vymstilo, jak má doma uspořádané věci. Na osudný přehmat, který udělala po otevření lednice, si bude ještě dlouho pamatovat. Podle svých slov si myslela, že nepřežije.

Pohled do lednice Mahuleny Bočanové by nejspíš spoustu lidí překvapil, nedávno se málem sama chytila do vlastní pasti. Kromě potravin totiž do jejích útrob dává také nejrůznější zkrášlující prostředky, což se jí mohlo vymstít.

Nedopatřením se totiž mezi sáčky s pleťovými maskami dostala i pasta z kari, které – jak znalci indické kuchyně jistě vědí – pěkně pálí. Známá herečka po ní sáhla a aplikovala ji na obličej. Brzy toho litovala.

Fanouškům se poté ozvala už ve chvíli, kdy se z prvotního šoku vzpamatovala. Rovnou na ně apelovala, aby měla ve věcech pořádek. „Nikdy si nedávejte vaření mezi léky a masky,“ vzkázala na sociální síti.

Lidem se zároveň pokusila zprostředkovat bezprostřední pocity z aplikace netradiční pleťové masky. „Pálilo to jak ďas, myslela jsem, že to nepřežiju,“ svěřila se Bočanová.

Témata: Mahulena Bočanová