Monika Absolonová přiznala: Brečela jsem z bezmoci!

Monika Absolonová 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. září 2020 12:12

Monika Absolonová by něco takového jako maminka nechtěla zažít. Evidentně bedlivě sledovala včerejší vyvrcholení soudu v případu vraždy novináře Jána Kuciaka. Dokonce prý brečela.

I Monika Absolonová sledovala soud s vrahy slovenského novináře Jána Kuciaka, který včera prozatím skončil osvobozujícím rozsudkem nad údajným objednavatelem, podnikatelem Marianem Kočnerem. To ji pochopitelně velice rozzlobilo a na sociálních sítích dala průchod hněvu.

„Přátelé, nejsem právník ani soudce, ale věřím ve spravedlnost. Sama jsem mnohokrát bohužel zažila nespravedlnost české justice. Ale nešlo o život. V tomto případě jde o životy dvou mladých lidí a tohle je výsledek?!“ diví se na instagramu.

Známé zpěvačce je prý z verdiktu soudu zle. „To přece není možné?! Jak mám vychovávat své syny ke spravedlnosti a slušnosti, když společnost funguje takhle? To je jedno, že to je na Slovensku, beru nás stále dohromady,“ konstatuje.

„Prosím, ať tohle není konečný verdikt a ať jsou vrahové, zločinci potrestáni! Dívala jsem se na přenos v televizi a brečela z bezmoci… pro rodiče obětí to musí být strašné,“ dodala na závěr Absolonová.

Témata: Monika Absolonová vražda slovenského investigativního novináře Jána Kuciaka (26. 2. 2018) Ján Kuciak