Myslí to Agáta Prachařová vážně? Tohle udělala s novým chlapem!

Agáta Prachařová s novým partnerem. 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. září 2020 9:57

Agáta Prachařová sice v posledních měsících neměla na chlapy štěstí, ale rozhodně nehází flintu do žita, jak se hezky česky říká. Nového partnera se proto rozhodla vyzkoušet.

Není to ještě ani měsíc, co vyšlo najevo, že Agáta Prachařová má zase nového chlapa, i když jen krátce předtím říkala, že chce mít od chlapů na nějaký čas pokoj. Již v těchto chvílích prochází vztah velkou zkouškou.

Dvojnásobná maminka totiž svěřila děti Miu a Kryšpína do péče tatínků a se současným partnerem, filmovým producentem Tomášem, vyrazila na první společnou dovolenou na španělský ostrov Mallorca.

Sama modelka a moderátorka připouští, že výlet do zahraničí může být zlomovým bodem. „Říká se, že první dovolená vztah prověří. Tak jedeme prověřovat,“ svěřila se webu super.cz s tím, že je zatím šťastná.

K radosti jistě přispívá i fakt, že rozvod s Jakubem Prachařem se podle všeho chýlí ke konci, zbývá vyřešit poslední formality. Péči o dceru totiž mají rodiče vyřešenou, a tak se jen čeká, až bude jejich manželství oficiálně ukončeno.

Témata: Agáta Hanychová