Hana Zagorová nepřišla ke Krausovi: Obavy o zdraví zpěvačky!

Hana Zagorová 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. září 2020 8:50

Jan Kraus si moc přál, aby do jeho talk show dorazila Hana Zagorová, ale nakonec se nedočkal. Televizní diváky pochopitelně ihned začalo zajímat, proč účast v pořadu odvolala. Co se děje?

Konkurenční boj na poli televizní talk show je neúprosný, a to dokonce i v rámci jedné jediné televizní stanice. Služebně starší Jan Kraus nedávno sebral kolegovi Honzovi Dědkovi hned dvojici slavných hostů.

„Milí diváci a přátelé, byl jsem televizí Prima požádán, abych postoupil své dva milé hosty, paní Hanu Zagorovou a pana Štefana Margitu kolegovi Janu Krausovi,“ oznámil nedávno Dědek na sociální síti.

Jenže slavného manželského páru se nakonec na své červené pohovce nedočkal ani Kraus, a tak se pochopitelně všichni začali pídit po tom, co se děje. Naopak Dědek si již dříve našel náhradnici v podobě Ewy Farne.

Podle informací webu blesk.cz se Zagorová v Krausově show neobjevila ze zdravotních důvodů, údajně má být v péči lékařů v jedné z pražských nemocnic. Již předtím měla se stejným odůvodněním odvolat koncert.

Témata: Hana Zagorová Jan Kraus