Marek Lambora: Díky úspěchu Slunečné má vysněnou práci!

Marek Lambora 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. září 2020 14:48

Marek Lambora se v posledních měsících proslavil díky seriálu Slunečná, nemůžeme se tedy divit tomu, že dostává další a další pracovní nabídky. V září a říjnu ho tak čeká vysněná zkušenost.

Pokud někdo může říkat, že jej populární televizní seriál Slunečná, který ve sledovanosti překonal dokonce i konkurenční Ordinaci, opravdu proslavil, je to dvojice představitelů hlavních rolí. Své o tom tedy ví Marek Lambora.

Mladý herec už se s postavou tak sžil, že dle svých slov občas pomáhá režisérovi se scénářem. „Dost se děje, že si před tím s režisérem sedneme a čteme si to a přicházíme na věci, kdy si občas říkám, že tohle by Janek nikdy neřekl, takže to musíme udělat jinak,“ řekl v pořadu Nový den.

Lambora má štěstí i na to, že si ho zatím díky Slunečné režiséři nezaškatulkovali. Jak se pochlubil, dokonce získal roli v novém filmu, jehož natáčení ho čeká již v nadcházejících týdnech. O něm toho ale moc neprozradil.

„Ten film mě teprve čeká – září, říjen. Ale nechci to úplně prozrazovat, protože bych to nerad zakřikl. Jsem z toho teda hodně nervózní, protože zkušenost s velkou rolí zatím nemám a snad mě teda čeká,“ dodal.

Témata: Marek Lambora