Anička Slováčková ukončí léčbu dřív? Asi to nedopadne!

Anna Slováčková 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. září 2020 14:08 | Aktualizováno: 4. září 2020 13:10

Anička Slováčková už se pěkných pár měsíců léčí se zákeřnou rakovinou prsu a všichni si přejí, aby to celé mělo co nejrychleji šťastný konec. Herečka a zpěvačka nyní vyslovila jedno zajímavé přání.

Nejnáročnější fázi léčby rakoviny, tedy chemoterapie a následný operační zákrok, má již Anička Slováčková za sebou. V terapii ale dál pokračuje. „Teď bych měla skončit ozařování, jestli se nic nestane,“ prozradila webu super.cz.

Vyhlídky jsou ale zatím všelijaké, i když by si dcera slavných rodičů pochopitelně přála, aby to celé co nejrychleji skončilo. „Koncem října bych měla skončit i chemo, i když doufám, že to bude dřív. Ale asi ne. A co bude dál, to je ve hvězdách,“ svěřila se.

Léčba je pochopitelně psychicky i fyzicky vyčerpávající, talentovaná herečka a zpěvačka ale nemá ve zvyku stěžovat. Naopak si pochvaluje, že poslední měsíce snášela procedury mnohem lépe než dříve.

„Kupodivu jsem to přes léto zvládala líp, než jsem čekala. Větší návaly jsem mívala, když jsem k tomu ještě v zimě a na jaře brala hormony. Léto bylo celkem poklidné, i když je to trošičku horší, ale myslím si, že je to celkově únavou těla,“ dodala Slováčková.

Témata: Anna Slováčková