Kerndlová se smířila s osudem: Letos z toho nic nebude!

Tereza Kerndlová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. září 2020 10:42

Tereza Kerndlová to během uplynulých měsíců neměla vůbec jednoduché, na jaře na poměrně dlouhou dobu uvízla ve Španělsku. Teď se tam naopak nemá v plánu vracet, i když to tak původně chtěla.

Již po osmi měsících je jasné, že Tereza Kerndlová na letošní rok jen tak nezapomene. Oproti plánu totiž strávila prakticky celé jaro ve Španělsku, kde je uvěznila koronavirová pandemie a ochromená mezistátní doprava. Do Česka se proto vrátila až počátkem června.

Již počátkem letních prázdnin se ale dceři slavného zpěváka zastesklo a myšlenkami utíkala opět na Pyrenejský poloostrov. Teď už se však zdá být smířená s tím, že se do Španělska jen tak nepodívá, ačkoliv to původně měla v plánu.

„Řekla bych už dnes, že letošní tradiční říjnový trip do Španělska spojený s oslavou narozek padá,“ přiznala na instagramovém profilu zpěvačka, která tak shání náhradní program. Oslovila proto své fanoušky.

„Předpokládám, že jste během léta prozkoumali Česko, takže mi moc pomůžete, když mi napíšete, kam se mám určitě podívat… kde to stojí prostě za ‚to‘,“ dodala Kerndlová.

Témata: Tereza Kerndlová