Lucie Vondráčková rázně: Už ho nechci ani vidět!

Lucie Vondráčková 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. září 2020 10:01 | Aktualizováno: 3. září 2020 21:58

Lucie Vondráčková od rozchodu a následného rozvodu s exmanželem o pozornost ze strany mužů moc nestojí. V posledních dnech se proto řeší, kdo že jí to nosí kytky. Herečka a zpěvačka reagovala ráznými slovy.

Je to už několik týdnů, co je známo, že se Lucie Vondráčková přestěhovala s oběma syny do nového. Nemusí už tedy dělat tajnůstkářku a klidně může na sociálních sítích zveřejnit fotografie ze současného domova.

Oblíbená herečka a zpěvačka už před pár týdny mluvila o tom, že se tříčlenná rodinka pomalu zabydluje. „Bydlí se nám hezky,“ řekla nyní webu blesk.cz milovnice koček, které se s ní nastěhovaly do domu se zahradou hned dvě.

Dvojnásobná maminka momentálně postrádá „pana domácího“, jelikož je od rozchodu s bývalým manželem Tomášem Plekancem nezadaná. Přesto se nedávno dočkala nádherné kytice, o čemž vás stars24.cz informoval.

Vondráčková ovšem popřela, že by byly od nějakého nápadníka. „Žádný muž není a nebude. Opravdu. Buď jen pracuju, nebo jsem doma se svými dětmi. Žádného pána nechci ani vidět,“ prohlásila rezolutně.

Témata: Lucie Vondráčková