Pohřeb Karla Gotta (†80) jako reklama? Mistr v tom není sám!

Hrob Karla Gotta 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. září 2020 8:45

Pohřeb Karla Gotta byl pro jeho fanoušky nezapomenutelným zážitkem, proto je nyní zaskočilo, co se v souvislosti s ním objevilo na internetu. Legendární zpěvák v tom navíc není sám.

Na počátku následujícího měsíce to bude již rok, co odešel legendární Karel Gott (†80). Až nyní server blesk.cz upozornil na fakt, že si někteří jeho fanoušci stěžují na počínání pražské pohřební služby, která měla Mistra na starosti. Podle nich se představitelé firmy chovají neuctivě. Co tedy vlastně provedli?

Na svém webu zkrátka jen informují o tom, že poslední rozloučení vypravili. „Rádi bychom poděkovali rodině Karla Gotta za důvěru, se kterou se na nás obrátila pro vypravení mistrova pohřbu. Bylo nám ctí, že jsme mohli svým úsilím přispět k důstojnému poslednímu rozloučení, které oslovilo celý národ,“ píše se na stránkách.

Kdo je prozkoumá do větší hloubky, ten zjistí, že případ slavného zpěváka není ničím výjimečným. Společnost zmiňuje i další známé osobnosti, kterým v nedávné době vypravila pohřeb.

Jen v letošním roce se firma postarala o dvě poslední rozloučení s Gottovou kolegyní a kamarádkou Evou Pilarovou (†80) nebo o smuteční obřad po smrti herce Jana Skopečka (†94).

Témata: Karel Gott Eva Pilarová Jan Skopeček