Karel Gott (†80) se v hrobě obrací? Němci řeší spory v jeho rodině!

Karel Gott s dcerami a manželkou Ivanou 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

1. září 2020 19:19 | Aktualizováno: 2. září 2020 11:00

Zájem o Karla Gotta a dění kolem u našich sousedů v Německu nepolevil ani necelý rok po jeho smrti. I v tamních médiích se řeší rodinné spory, které vypukly po zpěvákově skonu. Tohle by Mistra moc netěšilo.

Spory žen s příjmením Gottová se zabývají také média v Německu, kde byl Karel Gott (†80) nesmírně populární. Tamní server schlagerplanet.com si všímá neshod v rodině legendárního zpěváka.

Nejprve je připomenuto, že Dominika Gottová se dlouhodobě potýkala se závislostí a finančními potížemi, se kterými jí otec dlouho pomáhal. Následně si prý měla stěžovat na vdovu Ivanu, že jí „nedává žádné peníze“. I kvůli tomu mělo dojít mezi oběma ženami ke sporu.

„Přinejmenším je možné pochopit, že Dominika ztrapňuje rodinu, koneckonců se Karlova dcera rozhodla spory urovnat v centru pozornosti, nikoliv osobně,“ vyjadřuje se zmíněný web kriticky k Dominice.

Údajně nezbývá než doufat, že se obě dámy dohodnou soukromě, jak by si to prý jistě přál Karel Gott. My však víme, že Dominika s Ivanou si nadále moc dobře nerozumí.

Témata: Dominika Gottová Ivana Gottová Karel Gott