Honza Musil září štěstím: Takhle uvítal nového člena rodiny!

Honza Musil 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

1. září 2020 10:50

Honza Musil je celé léto štěstím bez sebe. Jedna velmi dobrá zpráva přišla již v červnu, další se pochlubil v těchto dnech. Známý televizní moderátor konečně oficiálně přijal do rodiny dalšího člena.

Honza Musil si před časem hodně vytrpěl, když si přivodil vážný úraz, teď už má ale zase radost ze života. Zvlášť když se jeho nejbližším v osobním životě tak daří, s čímž se pochlubil na sociálních sítích.

Dobré zprávy chodí především od moderátorovy dcery Lucie. První přišla již v půlce června, kdy oznámila další těhotenství. „Třetí vnoučátko je na cestě, a jak je vidět, maminka Sáry (Lucie) si to užívá a my s ní,“ svěřil se tehdy. Včera přispěchal na facebooku s další novinkou.

„Psal jsem, že poslední dny bylo stále co oslavovat. Proto se s vámi chci podělit i o další radostnou událost. Dcerka Lucie se vdala, a tak se z jejího přítele stal manžel a my máme dalšího pravého zeťáka,“ napsal Musil.

Oblíbený televizní moderátor samozřejmě nemohl chybět mezi prvními gratulanty. „Proto přeji ještě jednou – jen samé štěstí a moře lásky,“ dodal.

Témata: Jan Musil