Anička Slováčková: Narozeninová zpověď! Tohle by ji nenapadlo!

Anna Slováčková 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

31. srpna 2020 16:11

Před pár dny oslavila Anička Slováčková narozeniny, a to roce plném peripetií, které se týkaly především jejího zdraví. Herečka a zpěvačka v obsáhlé zpovědi přiznala, jak moc ji některé věci překvapily.

Anička Slováčková oslavila na konci srpna 25. narozeniny a při té příležitosti se rozepsala na sociální síti. „No, musím říct, že by mě rok zpátky nikdy nenapadlo, jak rapidně se mi ten rok života změnil,“ začala s tím, že ze dna na den dospěla a občas si prý připadala jako „zodpovědná padesátnice“.

„Dal mi sebepoznání, popostrčil mě v dlouhé cestě sebelásky. Ukázal, jak je moje plánování na několik let dopředu naivní, protože se může každou vteřinou náš život změnit jak lusknutím prstů,“ svěřila se talentovaná herečka a zpěvačka. 

Příznivci se také nemají nechat oklamat. „Nenechte se zmást. Možná zním silně, ale vevnitř jsem místy hodně rozbitá a dokážu probrečet celé hodiny i dny. Jen se chci naučit najít i v těch nejčernějších myšlenkách cestu, sílu, nádech,“ uvedla dcera slavných rodičů.

„Dal mi přátele a spoustu mi jich vzal. Dal mi novou formu strachu a zároveň ještě větší radost z maličkostí. Sílu mluvit o tom, jak se cítím, ačkoliv to není zrovna tak, jak si společnost přeje a představuje. Ukázal mi mé nejhorší já a přitom dobře vím, že může být ještě hůř a své ještě horší já třeba někdy poznám,“ dodala Slováčková.

Témata: Anna Slováčková