Tamara Klusová pod palbou! Namísto vysněného bydlení... A pak se přidal Novotný!

Tamara Klusová a Tomáš Klus 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

29. srpna 2020 15:08

Manželé Klusovi jsou známi svou láskou k přírodě. Není proto divu, že snili o ekologické stavbě, jak se ostatně dříve svěřili. Nyní je fanoušci konfrontovali s tvrdou realitou.

Tamara se na Instagramu pochlubila fotkou ze stavby baráčku, který si zařizují v Mníšku pod Brdy. "Tady se budeme ( snad co nevidět) ráno probouzet. Poslední foto před montáži oken. Máme takové štěstí, že Tomíčkův strýc Luboš je stavař a celý náš sen má pod palcem..." napsala.

"Jinak si cely tento proces neumim představit, po čtení vašich příběhu ve zprávách, co píšete, by mi asi praskla nervama hlava... To jsou fakt takové šílenosti, které člověk podstupuje se stavebnimi firmami.... no uffff.... držte se - my taky ještě nemáme vyhráno, neb nás čeká spoustu subdodávek....Držme si vzájemně palce..." uvedla dále.

"Je to ale dechberouci, když člověk pozoruje celý proces stavby snů.... domova.... přístavu, kam se doufám budou vracet naše děti rádi a jednou i vnoučátka," dodala Tamara.

Jedna z fanynek si ale neodpustila rýpnutí. "Mohu se jen ze zvědavosti zeptat, kam se poděl eko sen o dřevostavbě?" otázala se. A Tamara se jala vysvětlovat.

"Jediná dřevostavba, která nám dávala smysl byla dřevostavba z masivních panelu, ale to je opravdu cenově pro nejvyšší třídu, kulatinu jsme nechtěli, a ,,sendvič” se nám nelíbil složením a trvalosti. Nakonec jsme zvolili cihlu a klademe důraz na vodní system, kořenovou čističku, fotovoltaiku a aby byl dům nízkoenergetický a líbilo se nám v něm," reagovala Tamara.

Pak se ale do diskuze přidal i řeporyjský starosta Pavel Novotný. "Takže bez stavebního dozoru. No dobra. Častá chyba, ale strýc je strýc, to beru," napsal.

"Máme to dva v jednom! A jsme hooodně vděční, že Luboše máme," reagovala Tamara.

Témata: Tamara Klusová Tomáš Klus