Gott hazarduje se životem! Ještě ho nepustili z nemocnice a už plánuje naprostou šílenost!

Karel Gott

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

23. února 2018 10:49

Karel Gott stále leží v nemocnici, kam byl převezen kvůli vysokým horečkám a příznakům chřipky. Ačkoliv se tak tak vyhnul mnohem vážnější chorobě, už by se chtěl dostat domů. A o víkendu koncertovat.

Gottovi bylo špatně už na konci minulého týdne, do poslední chvíle ale věřil, že vystoupí na sobotním plese v Českých Budějovicích. Jenže ten samý den nemoc propukla naplno a Mistr tak putoval do nemocnice.

Jeho mluvčí Aneta Stolzová uvedla, důvodem převozu Karla Gotta do nemocnice byla nákaza chřipkou. Ta ale nepatří mezi nejlehčí onemocnění, může dokonce i zabíjet, což ani v Česku není výjimkou.

Personál Všeobecné fakultní nemocnice na Karlově náměstí musel však Gottovi po příjezdu nasadit kapačky. Jednak proto, aby mu klesla horečka a také proto, aby se jeho tělo zavodnilo.

Zpěvák tak stále leží v nemocnici, dlouho už v ní ale být nechce. Podle informací Blesku plánuje vystoupit na sobotním Česko-Slovenském plese v pražském Obecním domě.  

"Nechce zklamat lidi a hodlá na ples jít, i když mu to lékaři vzhledem k jeho oslabené imunitě důrazně rozmlouvají. Ale on má svou hlavu. Jako když si po první chemoterapii šel pro Slavíka...“ řekl deníku nejmenovaný zdroj ze zpěvákova okolí.

Jak deníku potvrdily i další zdroje, Gott svou účast zatím opravdu nezrušil. "Zatím jsme nedostali zprávu, že by nepřišel! Budeme doufat, že mu zdraví dovolí vystoupit. Mistře, přejeme hodně sil a brzké uzdravení,“ řekl Blesku pořadatel plesu Lumír Mati.

Témata: Karel Gott