Jiří Menzel v nebezpečí? Jeho manželka se rozmluvila a přiznala smutnou pravdu!

Jiří Menzel v nemocnici po probrání se z umělého spánku s rodinou.

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

22. února 2018 21:20

Oscarový režisér Jiří Menzel koncem loňského roku zkolaboval a musel být převezen do nemocnice, kde byl udržován v umělém spánku. Manželka Olga teprve před pár dny promluvila o jeho kolapsu, nyní se ale poprvé rozmluvila víc.

O Menzelovi se dlouho nic nevědělo. Zkolaboval a byl převezen do nemocnice, kde ho lékaři dlouhou dobu udržovali v umělém spánku. Manželka Olga pouze zveřejnila fotku z nemocnice a poté prozradila, že režiséra skolil meningokok, kterého zřejmě chytil v letadle. 

Jeho léčba proto začala užíváním silných antibiotik, k nemoci se ale přidal zánět středouší a lékaři neměli jinou možnost než vzít hvězdného režiséra na sál. Jak se ale zdá, ani teď nemá vyhráno.

"Situace se dost měnila, takže bylo těžké něco říct. Vše by mohlo být jinak, tak jsem se zdržela všech komentářů. Potřebovala jsem klid i na práci a na ježdění za Jirkou, navíc i lékaři doporučili cokoliv nekomentovat," prozradila nyní.

"Teď je ta situace zažehnaná a bude ho stát hodně sil, motivace a vůle, aby se aspoň z části dostal tam, kde byl," dodala v pořadu Top Star na Primě Olga s tím, že Menzel je schopný komunikovat a holky vnímá. Vyhráno ale nemá.

"Není zdaleka vyhráno, ale v tuto chvíli se Jirka snaží rehabilitovat a boj o život po třech měsících ustal, ale lékaři byli upřímní a otevření a říkali, že se může stát cokoliv," dodala Menzelová.

Témata: Jiří Menzel Olga Menzelová