Anička Slováčková promluvila o léčbě: Čeká na klíčové vyšetření!

Anna Slováčková 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. srpna 2020 15:52

Anička Slováčková se už několik měsíců potýká se závažnými zdravotními problémy. Léčba nadále pokračuje, herečka a zpěvačka momentálně čeká na vyšetření. Co by se na něm mohla dozvědět?

Anna Slováčková už má nejnáročnější fázi léčby v podobě chemoterapie a následné operace za sebou. Terapie tím ale neskončila, naopak dále pokračuje. Dceru slavných rodičů to pochopitelně vysiluje.

„Právě jsem ve stadiu, kdy chodím na ozařování, to by mělo na konci srpna skončit. Pak užívám chemoterapii a zatím čekám na další CT vyšetření, aby se řeklo, co tam je a není a jestli jsem konečně zdravá,“ prozradila v pořadu ShowTime.

Talentovaná herečka a zpěvačka má recept, jak na diagnózu neustále nemyslet. „Každé ráno si říkám, že jsem zdravá a odolná vůči všem nemocem a dělám si takové afirmace. Doufám, že to bude pomáhat,“ svěřila se.

Radost jí nyní dělají alespoň rostoucí vlasy. „Doufám, že narostou co nejrychleji alespoň do nějakého mikáda. Abych měla tu délku, se kterou se už dá dělat cokoliv, dát do culíků a copánků, na to se hrozně těším,“ dodala Slováčková.

Témata: Anna Slováčková