Těhotná Konvičková dala slib fanouškům! Čeho se nemají bát?

Markéta Konvičková 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. srpna 2020 19:11

Markéta Konvičková se připravuje na porod, který se pomalu blíží, radost jí ovšem v těchto dnech udělali také fanoušci, protože překonala další milník v jejich počtu na sociální síti. Něco jim za to následně slíbila.

Markéta Konvičková už se na sociální síti chlubí těhotenskými fotografiemi, o jejichž vzniku vás již stars24.cz informoval. V poslední době se pochopitelně na jejím profilu objevují především věci týkající se těhotenství.

To ale výhledově skončí, až její první společný potomek se snoubencem Rendou přijde na svět. Už nyní ale sympatická zpěvačka dala jeden zajímavý slib fanouškům poté, co překonala hranici 150 tisíc.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Markéta Konvičková (@marketakonvickova), Srp 20, 2020 v 10:25 PDT

„Moc si toho vážím, že jste s námi,“ poděkovala nejprve někdejší účastnice SuperStar a připomněla jim, co bude následovat. „Teď se tady otevírá další etapa, protože nám byl do života poslán ten největší dar,“ uvedla.

„Ale nebojte, nezaplenkuju to tady. Stále zpívám, tvořím. Ale o pár foteček se s vámi ještě podělím, protože mám z toho všeho radost,“ dodala Konvičková.

Témata: Markéta Konvičková