Ewa Farna přiznala: Asi už jsem stará!

Ewa Farna 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. srpna 2020 17:07

Ewa Farna v srpnu oslavila narozeniny, stále jí však zbývá ještě několik let do třicítky. Přesto slavná zpěvačka přiznala, že už si připadá stará. K takovému vyjádření ji "inspiroval" jeden z nejbližších.

Ewa Farna v srpnu oslavila 27. narozeniny a mezi gratulanty pochopitelně nechyběl její bratr Adam. Ten jí řekl, že „je zvláštní, že je vlastně tak stará“. „No jako, že je ti 27, ale vlastně už máš hodně dospěláckej život,“ dodal prý.

Popové hvězdě nedělá problém to přiznat. „Tak jo, asi jsem vlastně stará. Ale miluju to. Děkuju Bože za to, že jsme zdraví a můžu mít tyhle dary,“ uvedla na svém instagramovém profilu.

Oblíbená zpěvačka nemá důvod být nešťastná. „Jsem žena – se sebou spokojená. Taky proto bez make upu a bez filtru s trochou rozmazané řasenky posílám úsměv do virtuálního světa,“ svěřila se.

„Čím míň ‚jsem venku‘, tím víc jsem schopná jít dovnitř sebe a tím líp se učím přijímat vše, co přichází, být tzv. ‚truly happy‘ a svou spokojenost neopírat o vnější faktory,“ dodala Farna.

Témata: Ewa Farna