Nečekané přiznání Aničky Slováčkové: Chemoterapie měla jednu výhodu!

Anna Slováčková 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. srpna 2020 11:26

Nikdo nečekal, že taková slova někdy z úst Aničky Slováčkové zazní. Herečka a zpěvačka, která se potýká s rakovinou prsu, napsala, že chemoterapie měla jednu obrovskou výhodu. Co myslela?

Anička Slováčková už má tu nejtěžší fázi léčby rakoviny prsu v podobě chemoterapie za sebou. Jen málokdo by asi čekal, že v souvislosti s ní bude mluvit o výhodě. Jenže se tak opravdu stalo.

Talentovaná herečka a zpěvačka dělá reklamu jedné nejmenované firmě na instagramovém profilu. „Od té doby, co mi zase rostou hojně chloupky a připadám si jako opice, hledám všude možně možnost, jak se jich dlouhodobě zbavit,“ začala.

„Chemo měla jednu obrovskou výhodu… Jo, sice jsem ztratila vlasy, obočí, řasy… To je ta horší stránka, ale ta pozitivní byla, že všechny žiletky šly na dobrej půl rok do koše. Na rukou, nohou, podpaží atd. nebyl ani chloupek, připadala jsem si jak kuřátko,“ svěřila se dcera slavných rodičů.

Teď už o sebe ale zase musí pečovat. „Nicméně, jakmile začalo všechno znovu růst, mám pocit, že všechny ty chlupy na nohou a rukou rostou tak 3x rychleji a hustší,“ dodala Slováčková.

Témata: Anna Slováčková