David Gránský zažil velké poprvé! S Lucií Vondráčkovou…

David Gránský (foto: Muzikál IAGO) 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. srpna 2020 18:08

Dva oblíbení herečtí kolegové se tentokrát nepotkali před filmovou či seriálovou kamerou, ale při natáčení hudebního videoklipu. David Gránský v něm po boku Lucie Vondráčkové zažil velké poprvé. O co šlo?

Není to tak dlouho, co jsme vás informovali, že si Lucie Vondráčková splnila letitý sen – zahrála si ve videoklipu jiného hudebního interpreta. Po jejím boku se tehdy před kamerou objevil dívčí idol David Gránský.

Šlo o tzv. dobovku, děj videoklipu se totiž odehrával během druhé světové války, a tak herci museli obléknout historické kostýmy. „Běhali jsme pořád s Luckou a schovávali jsme se před Němci, kteří tam po nás střílejí, a my pak zase po nich,“ popsal herec webu super.cz.

Pro seriálovou hvězdu šlo o velký zážitek, protože některé věci zažil během natáčení vůbec poprvé. „Musím se přiznat, že je to poprvé v životě, co jsem měl v ruce skutečnou zbraň. Bylo to hodně zajímavé natáčení, fakt to byl velký zážitek,“ dodal Gránský.

Vondráčkové bohatě stačilo, že si zahrála v cizím videoklipu. „Splnil se mi sen, který jsem měla pětadvacet let, abych si v nějakém klipu jenom zahrála, abych tam nemusela sama zpívat,“ svěřila se na sociální síti.

Témata: David Gránský Lucie Vondráčková